Random Article


Brian Wood waagt zich aan Robotech bij Titan Comics

 

Posted 27/12/2016 by

Meervoudig Eisner Award winnaar Brian Wood (Northlanders, DMZ, Conan The Barbarian) zal de nieuwe Robotech-reeks gaan schrijven bij Titan Comics, gebaseerd op de animatiereeks van Harmony Gold USA en Tatsunoko. Een artiest is nog niet bekend. De comic zal in 2017 verschijnen en is een spin-off van de sci-fi animatiereeks dewelke in 1985 voor het eerst op de buis verscheen. Eerder verschenen er al Robotech-comics bij o.a. WildStorm, Dynamite Entertainment en Eternity Comics. Het verhaal draait, zoals altijd, rond een toekomstige buitenaardse invasie – waar de enige kans op overleving van de mensheid ligt bij Robotechnology, waarmee we o.a. vechtende robots en ruimteschepen hebben ontwikkeld.

robotech-cover-waltrip-brothers-cover

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.