Random Article


Dynamite Entertainment werkt aan een John Wick Comic

 

Posted 22/12/2016 by

Vrij recent verscheen er een trailer voor de tweede John Wick-film: John Wick – Chapter Two. Hierin keert Keanu Reeves terug in de rol van de haatdragende huurmoordenaar John Wick en zal hij nog meer mensen op een nog gewelddadigere wijze naar de andere wereld helpen. Bij Dynamite Entertainment zien ze wel wat in deze actiefilmfranchise en daarom willen ze er op in gaan haken met een John Wick-comic.

De comic wordt in samenwerking met Lionsgate Entertainment, de filmstudio achter John Wick, gemaakt en zal verhalen vertellen waarin de wereld van John wordt uitgediept en de personages nog meer avonturen zullen beleven. Er is nog geen creatief team of een releasedatum voor deze comic bekend gemaakt, al zou je mogen verwachten dat de eerste issue zo rond de première van de film (februari 2017) verkrijgbaar zou moeten zijn.

Dynamite stuurde met de aankondiging voor deze comic wel wat potloodschetsen mee van de Venezuelaanse tekenaar Giovanni Valletta (Eternal).

johnwick-schetsen

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.