Random Article


Skottie Young levert “I Hate Image” Cross-Over voor Free Comic Book Day 2017

 

Posted 13/12/2016 by

Op 6 mei 2017 is het weer Free Comic Book Day en Image Comics kan nu al gaan lopen met de prijs voor origineelste gratis comic. Niemand minder dan Skottie Young (Marvel’s Rocket Raccoon en zijn vele schattige mini-versies van gekende comicbookpersonages op variant covers) zal een mini cross-over brengen tussen zijn reeks I Hate Fairyland en tal van gekende Image-series, toepasselijk getiteld “I Hate Image”. Gertrude, het hoofdpersonage van I Hate Fairyland, zal via een portaal eindelijk Fairyland kunnen verlaten en terecht komen in het Image Comics-universum, waar ze haar moordpartijen verder kan zetten op gekende personages uit The Walking Dead, Spawn, Invincible, Savage Dragon, Saga, Youngblood, Descender, Black Science en veel, veel meer. Sounds fun!

ihateimage

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.