Random Article


Amazon onthult Post-Clone Conspiracy-verhaallijn voor The Amazing Spider-Man

 

Posted 10/12/2016 by

Opgepast, spoilers voor The Amazing Spider-Man-comics na The Clone Conspiracy!

Hoewel momenteel Spider-Mans wereld grondig door elkaar geschud wordt in The Clone Conspiracyweten we dankzij Amazons pre-ordermogelijkheden al wat de volgende verhaallijn in de Amazing Spider-Man-comics zal worden. Een officiële titel is er nog niet, maar de synopsis voor de verhaallijn door vaste schrijver Dan Slott en terugkerende tekenaar Stuart Immonen luidt als volgt:

PARKER VS. OSBORN!!! In the end of Superior Spider-Man, Peter Parker cured Norman Osborn of the Goblin serum and insanity. But Peter didn’t realize that a sane Norman Osborn is more dangerous than ever. Can Spider-Man wield the full power of Parker Industries to take on Osborn’s military might?! The end of Parker Industries begins here!

Jawel, niemand minder dan Norman Osborn keert terug na zijn schijnbare genezing en zal Parkers plek in de schijnwerpers als CEO van Parker Industries doen verdwijnen (net op tijd voor Marvel’s Spider-Man: Homecoming-film, waardoor het personage “back to basics” moet). De verhaallijn loopt doorheen The Amazing Spider-Man #25-28 en wordt wederom geschreven door Dan Slott. Ditmaal zal wel artiest Stuart Immonen de nieuwe tekenaar van dienst worden. De bundel staat gepland voor augustus 2017, maar nummer 25 verschijnt uiteraard eerder al in maart. Aan de aankondiging werd ook een eerste cover toegevoegd, een duidelijke hommage aan Spectacular Spider-Man Magazine #2 (1968).

osborn-spider-man

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.