Random Article


Marvel kondigt nieuwe Iron Fist soloreeks aan

 

Posted 09/12/2016 by

Momenteel treedt Marvel’s Iron Fist prominent op in zijn Marvel NOW!-comic Power Man and Iron Fist samen met langdurig Heroes For Hire-collega Luke Cage/Power Man, maar Marvel zal binnenkort alweer een nieuwe reeks opstarten met Danny Rand als de centrale figuur.

Schrijver Ed Brisson en artiest Mike Perkins zijn verantwoordelijk voor de nieuwe comic en zullen het verhaal oppikken na het einde van Kaare Andrews’ Iron Fist: The Living Weapon-reeks, die van 2014 tot 2015 liep. Covers worden bovendien verzorgd door Jeff Dekal. Inhoudelijk staat K’un-Lun centraal, de mystieke stad, waaruit de Immortal Iron Fists hun krachten putten en Danny’s connectie hiertoe.

Iron Fist zal in maart 2017 – uiteraard net op tijd voor zijn Netflix tv-reeks – van start gaan.

Wat dan met de eerder aangekondigde Iron Fists-reeks waarin Kaare Andrews en Afu Chan een verhaal vertellen waarin Danny Rand een zesjarig Aziatisch meisje met een draak onder zijn hoede neemt? Deze staat nog steeds op de planning, maar komt er pas later in 2017 aan.

iron-fist-1-cover

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.