Random Article


Frank Miller in gesprek met DC over een WO II Justice Society of America-titel

 

Posted 07/12/2016 by

Sinds Frank Miller weer begonnen is met het maken van comics stroomt zijn hoofd over van ideeën. De schrijver/tekenaar werkt nu nog mee aan DC’s Dark Knight III: The Master Race en kondigde al in een eerder stadium aan dat hij zelf een vierde reeks wilde maken in het zogenaamde Batman: The Dark Knight Returns-universum.

Maar eerst zou hij nog Xerxes afmaken. Het vervolg op 300 uit 1998 waar Miller al sinds 2011 aan werkt en oorspronkelijk gezamenlijk met de 300: Rise of an Empire-film zou verschijnen. Ook speelde hij met het idee om een Sin City te maken ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Het zou gaan over de strijd van een geheime agent tegen Amerikaanse nazi’s. Dat is niet genoeg.

Het voorbije weekend werd de Comic Con Experience in Brazilië weer gehouden waar de stripmaker kwam met brekend nieuws. Miller is in gesprek met DC Comics over een comic dewelke zal spelen tijdens de Tweede Wereldoorlog en zal draaien om de helden van DC uit deze tijd. Zou dit Millers visie op ‘s werelds eerste superheldenteam, de Justice Society of America, kunnen worden? De schrijver/artiest liet eerder al weten dat hij graag de joodse roots van Superman zou willen uitspitten…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.