Random Article


UDON en Capcom kondigen Street Fighter Vs Darkstalkers Cross-Over aan

 

Posted 02/12/2016 by

Het regent weer volop cross-overs in comicbookland. Nadat ze eerder al hun gevechstkunsten gemeten hadden met de leden van G.I. Joe, gaan Capcom’s Street Fighters nu eerder de bovennatuurlijke toer op. UDON Entertainment en Capcom hebben immers Street Fighter Vs Darkstalkers aangekondigd, een achtdelige miniserie die de twee iconische fightinggamefranchises van de Japanse videogamegigant zal samenbrengen. World Warriors versus Night Warriors dus.

De serie zal starten in februari 2017 met Street Fighter Vs Darkstalkers #0, een proloog door Matt Moylan en Hanzo Steinbach. Udon-mainstays Ken Siu-chong en Edwin Huang beginnen daarna aan de achtdelige miniserie. Vanaf het tweede deel komen er ook back-upverhalen van een waaier aan artiesten.

sfvdarkstalkers0sfvdarkstalkers

Het wordt niet de eerste keer dat de Street Fighters zich kunnen meten met de Darkstalkers, dat gebeurde eerder al in verschillende Vs-fighting games van Capcom (zoals de Marvel Vs Capcom- en Capcom Vs SNK-reeksen en Capcom Fighting Jam), maar het is wel de eerste keer dat er een groot verhaal aan wordt gehangen. UDON geeft al even verschillende comics rond Capcom’s Street Fighter uit en in de afgelopen jaren hebben ze ook al enkele Darkstalkers-comics en artbooks uitgebracht.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.