Random Article


Achter de schermen bij Marvel’s Monsters Unleashed

 


Posted 02/12/2016 by

Naast het aflopende Civil War II en het pas beginnende Inhumans Vs X-Men, komt er begin volgend jaar nog een nieuw Marvel-event aan: Monsters Unleashed. Hierin keert de uitgever terug naar de sci-fi/monstercomics uit het Atlas Comics-tijdperk van de jaren 50 en vroege jaren 60 (de titel werd ook gebruikt voor een Marvel-monstermagazine in de jaren 70). Marvel laat nu moderne versies van deze beesten in conflict treden met de hedendaagse Avengers, Guardians of the Galaxy, Champions, X-Men en Inhumans. De helden van het Marvel-universum zullen dus even hun geschillen opzij moeten zetten om wat kaiju tegen te gaan…

Monsters Unleashed wordt een vijfdelige miniserie geschreven door Cullen Bunn met tekeningen van Adam Kubert, Greg Land, Salvador Larroca, Leinil Yu en Steve McNiven. Ook zullen er verschillende speciale Monsters Unleashed one-shots verschijnen, dewelke worden aangeduid met de nummering .MU. Het eerste deel ligt in januari 2017 in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.