Random Article


Creatieve Teams en Line-Ups voor Marvel’s X-Men Blue en Gold onthuld

 

Posted 29/11/2016 by

Marvel had eindelijk door dat de X-Men niet hun sterkste periode ooit doormaken en kondigde recent aan dat de mutantenteams herstart worden in april 2017 met een evenement genaamd ResurrXion. Als onderdeel van dit event komen er twee verse X-Men-hoofdreeksen in de vorm van X-Men Blue en X-Men Gold. De X-Men worden in twee teams gesplitst dewelke unieke avonturen beleven. Hiermee keert Marvel deels terug naar de vroege jaren negentig, waar een tijdlang hetzelfde gaande was.

x-men-gold-nov-2016x-men-blue-november-2016

X-Men Gold wordt geschreven door Marc Guggenheim (Agents of S.H.I.E.L.D., Arrow) en getekend door Ardian Syaf (Superman, Action Comics). Het team bestaat uit Storm, Colossus, Nightcrawler, Old Man Logan, Rachel Grey met Kitty Pryde als aanvoerder. In deze serie wil Gugggenheim de positie van de mutant verkennen in een wereld waar ook Inhumans rondlopen en er een tijdlang sprake is geweest van serieuze dreigingen in de vorm van dodelijke Terrigen-wolken en dat soort dingen. Waarom bestaat er in zo’n wereld nog racisme en hoe is dat in deze nieuwe eeuw van invloed op de X-Men? Er is ook een rol voor de oudgediende vijanden van de Brotherhood of Evil Mutants voor dit alles.

x-men-1-sixtiesX-Men Blue wordt geschreven door Cullen Bunn (Drax, Revolution) en getekend door Jorge Molina (A-Force, Star Wars). De blauwe X-Mannen bestaan uit Cyclops, Iceman, Beast, Angel en Jean Grey als aanvoerder. Dit team zal Magneto als mentor kennen en dat is best pikant. Deze X-Men zijn namelijk de jonge mutanten dewelke uit het verleden naar hier zijn geflitst (All-New X-Men) en hebben niet de ontwikkeling doorgemaakt van hun oudere tegenhangers. Voor hen is Magneto de man tegen wie ze voor het eerst optraden als team. Hoe houden ze zich onder de meester van het magnetisme en kunnen ze over hun wantrouwen heenstappen of zullen ze er stiekem een eigen agenda op na houden?

Beide titels maken hun debuut in april 2017 bij Marvel en zullen tweemaal per maand verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.