Random Article


Marvel NOW! 2.0 (Week 8) – The Ultimates 2, Venom, Moon Girl & Devil Dinosaur

 

Posted 24/11/2016 by

Marvel‘s tweede Civil War is nog niet afgelopen, of we krijgen al een nieuwe relaunch/rebranding. Onder Marvel NOW! 2.0 krijgen alle Marvel-reeksen een nieuwe nummer #1 en/of nieuw instappunt, gelijkaardig aan de eerste Marvel NOW! uit 2012 en diens semi-jaarlijkse vervolgen. Na Civil War II is de Marvel-superheldengemeenschap opnieuw verdeeld geraakt. Alle reeksen spelen zich dus in de nieuwe Divided We Stand status quo van het Marvel-universum af.

Brainfreeze zal naar goede gewoonte alle series die onder de Marvel NOW!-noemer vallen bespreken. Welke zijn de moeite? Welke niet? Je komt het hier te weten! In de achtste week doet Marvel het opnieuw wat rustiger aan, met slechts twee nieuwe nummers één…

MARVEL NOW! 2.0 WEEK 1

MARVEL NOW! 2.0 WEEK 2

MARVEL NOW! 2.0 WEEK 3

MARVEL NOW! 2.0 WEEK 4

MARVEL NOW! 2.0 WEEK 5

MARVEL NOW! 2.0 WEEK 6

MARVEL NOW! 2.0 WEEK 7

 

THE ULTIMATES 2 #1

  • marvelnowultimates2Schrijver: Al Ewing
  • Artiest: Travel Foreman
  • Prijs: $3.99

 

Do you stand… with Galactus?

The Ultimates waren oorspronkelijk een moderne update van de Avengers uit een parallel universum, maar in All-New Marvel waren ze het machtigste superheldenteam dat Marvel te beiden had. Onder het credo “Ultimate Problems require Ultimate Solutions” waren The Ultimates het team Avengers dat zich bezighield met kosmische en multiversele dreigingen tegen te gaan.

Civil War II heeft ervoor gezorgd dat het team uit elkaar viel, maar de grote dreigingen voor onze realiteit blijven. In dit eerste deel wordt het team terug samengebracht. Blue Marvel, Spectrum, Captain Marvel, Black Panther, Miss America en niemand minder dan voormalig planeteneter Galactus gaan doorheen deze reeks met tal van situaties geconfronteerd worden die te groot zijn voor woorden…

Ewing en Foreman leveren een sterk nieuw hoofdstuk af voor het team en verspillen geen tijd met de leden terug samen te brengen. The Ultimates 2 belooft alweer de go-to reeks te worden voor te kijken hoe het Marvel-multiversum nu precies in elkaar zit. Nieuwe lezers kunnen echter beter wel eerst de vorige serie openslaan alvorens hieraan te beginnen. 3/5 Webheads.

mmwebheadmmwebheadmmwebheadmmwebhead2mmwebhead2

 

VENOM #1

  • marvelnowvenomSchrijver: Mike Costa
  • Artiest: Gerardo Sandoval
  • Prijs: $3.99

 

… It’s hard to be a good guy

Sinds dat de buitenaardse Venom-symbiont op Aarde arriveerde samen met Spider-Man, heeft het al vele gastheren gehad. Sommigen, zoals Eddie Brock en recent nog Flash Thompson, hadden wat goeds in zich. Anderen, zoals Mac Gargan/Scorpion, iets minder. In deze nieuwe Venom-soloserie krijgt het pak alweer een nieuwe gastheer, maar een vriendelijke jongen is het allesbehalve.

Lee Price is een ex-soldaat die door Mac Gargan wordt ingehuurd voor een klus. Het gaat verkeerd, maar Lee wordt gered door de Venom-symbiont. In tegenstelling tot eerdere gastheren, lijkt Lee vanbinnen rotter te zijn dan de door recente heroïsche ervaringen zachter gemaakt Venom. Deze keer heeft de gastheer duidelijk de controle, niet het pak. Het levert een interessante dynamiek op.

Costa en Sandoval leveren een prima eerste issue af, waarin de Venom-legende een nieuwe wending krijgt. 4/5 Webheads.

mmwebheadmmwebheadmmwebheadmmwebheadmmwebhead2

 

MOON GIRL & DEVIL DINOSAUR #13

  • marvelnowmoongirlSchrijvers: Amy Reeder, Brandon Montclare
  • Artiest: Natacha Bustos
  • Prijs: $3.99

 

I’m the next big thing

Moon Girl & Devil Dinosaur is nog maar pas vorig jaar van start gegaan als nieuwe reeks. Dit Marvel NOW!-instappunt is in feite gewoon het begin van de nieuwe “The Smartest There Is”-verhaallijn, maar Reeder en Montclare weten desalniettemin de jonge, maar superslimme Lunella Lafayette en haar T-Rex voor te stellen voor potentiële nieuwe lezers. Doe daar dan nog eens gastoptredens van de Totally Awesome Hulk en The Thing bij en je hebt een recept voor een prima cartooneske Marvel-comic. Het hoeft niet altijd even serieus te zijn… 3/5 Webheads.

mmwebheadmmwebheadmmwebheadmmwebhead2mmwebhead2

 

Volgende week zijn we er weer met de nieuwe Marvel NOW!-reeksen en startpunten voor Ghost Rider en de Thunderbolts!

Marvel NOW! 2016 bij Archonia.com

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.