Random Article


Marvel stuurt Inhumans opnieuw de ruimte in met “Royals”

 

Posted 22/11/2016 by

 

Vers na de aankondiging van hun eigen tv-serie, krijgen Marvel’s Inhumans uiteraard opnieuw een eigen comicbookreeks. Royals wordt één van de Inhumans-reeksen die als deel van het RessurXion-event volgen op de op til staande Inhumans Vs X-Men-verhaallijn. Uiteraard zal de titel draaien rond de Inhuman Royal Family, bestaande uit o.a. koning Black Bolt, koningin Medusa, Gorgon, Crystal en co. Ze worden hier ook bijgestaan door Marvel Boy (Noh-Varr), dewelke geen Inhuman is, maar wel een Kree – het buitenaardse ras dat eeuwen geleden verantwoordelijk was voor de creatie van de Inhumans op Aarde. Ook Nuhumans Flint en Swain doen mee.

Royals wordt gemaakt door Al Ewing (The Ultimates) en Jonboy Meyers (Teen Titans) en zal de Inhuman Royal Family opnieuw de ruimte insturen, nadat ze dat al eerder deden na onder meer Secret Invasion (2008). Uiteraard brengen ze opnieuw een bezoekje aan de thuiswereld van de Kree. De reden hiervoor is om het concept van Terrigenesis (het proces dat de Inhumans van superkrachten voorziet) beter te begrijpen. Momenteel dwaalt er in het Marvel-universum een grote Terrigenesis-wolk over onze planeet, dewelke gewone mensen in Inhumans verandert en dodelijk blijkt te zijn voor mutanten.

Het eerste deel van Royals ligt in april 2017 in de winkelrekken, mooi op tijd voor de Inhumans tv-serie die in de zomer in IMAX-bioscopen in première gaat.

royals-teaser-720x1106

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.