Random Article


Eerste Kijk op Green Lantern/Planet of the Apes van DC Comics en BOOM! Studios

 

Posted 18/11/2016 by

Na eerdere succesvolle cross-overs tussen DC’s Green Lantern en Star Trek, alsook tussen sci-fi iconen Star Trek en The Planet of the Apes bij BOOM! Studios, was deze aankondiging maar een kwestie van tijd. Green Lantern/The Planet of the Apes komt eraan in februari 2017, waarin DC’s groene ringslingers de toekomstige, door nucleaire oorlog vernielde en door geëvolueerde mensapen overgenomen Aarde zullen bezoeken. Green Lantern/Planet of the Apes wordt een zesdelige miniserie, geschreven door Robbie Thompson (Silk) en Justin Jordan (Green Lantern), met tekeningen van Barnaby Bagenda (The Omega Men). De cover van het eerste deel wordt alvast verzorgd door Green Lantern-alumni Ethan Van Sciver.

gl_poa

Wanneer Taylor vermist wordt, ontdekt dokter Cornelius een eeuwenoude ring. Het duurt niet lang vooraleer geruchten rond de kracht van deze ring de ronde in het universum doen. De Guardians of the Universe worden gedwongen om een geheim te onthullen aan hun Green Lanterns dat ze liever begraven hadden gezien. Het Green Lantern Corps, onder leiding van Hal Jordan, racet naar de Apenplaneet om de ring te bemachtigen , maar ook Sinestro is onderweg. Cornelius wordt een Green Lantern, maar uiteindelijk zullen ook andere apen andere ringen verkrijgen…

Green Lantern/Planet of the Apes #1 ligt in februari 2017 in de winkelrekken.

boom_planetapes_greenlantern_001_actionfigure

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.