Random Article


Marvel kondigt Daredevil Spin-Offs Kingpin, Elektra en Bullseye aan voor Februari 2017

 

Posted 17/11/2016 by

“Running With The Devil”, het is niet alleen een monsterhit van hardrockband Van Halen, maar ook de titel van Marvel‘s nieuwe Daredevil-initiatief waarin de wereld rond de blind advocaat/vigilante en man zonder vrees danig wordt uitgebreid. Enkele belangrijke personages in het leven van Matt Murdock, meer bepaald Elektra, Bullseye en de Kingpin, verkrijgen wederom hun eigen titels. Een overzicht!

marvelelektramarvelbullseye

  • DAREDEVIL #17 (Charles Soule/Ron Garney): De start van de “Running with the Devil”-verhaallijn, waarin heel wat vallen die Soule/Garney voor de man zonder vrees hebben gezet in het afgelopen jaar, zullen dichtklappen. De hamvraag van het verhaal is echter hoe Matt Murdock/Daredevil terug zijn geheime identiteit wist te verkrijgen, nadat deze (nog maar eens) aan de wereld werd onthuld.
  • BULLSEYE #1 (Ed Brisson/Guillermo Sanna): De beruchte huurmoordenaar die nooit mist en één van Daredevil’s grootste vijanden, trekt aanvankelijk het land uit, maar laat Hell’s Kitchen niet te lang achter. Zoals alle reeksen die ooit rond Bullseye zijn verschenen, zal men hier ook opnieuw het personage het fijne pad tussen professionele, methodische huurmoordenaar en losgeslagen, psychopathische killer zien bewandelen. Bullseye wordt een minireeks.
  • ELEKTRA #1 (Matt Owens/Alec Morgan): Ex-huurmoordenares, ninja-experte en grote liefde van Daredevil’s leven Elektra Natchios krijgt wederom haar eigen reeks. Deze keer verlaat ze New York en trekt ze naar Las Vegas, Nevada. Het duurt niet lang vooraleer ze in conflict komt met de moordzuchtige spelletjesmaker Arcade.
  • THE KINGPIN #1 (Matthew Rosenberg/Ben Torres): Misdaadbaas Wilson Fisk, alias Daredevil’s grootste vijand The Kingpin, krijgt een ongoing reeks vers na zijn recente Civil War II-miniserie. We zullen hier het reilen en zeilen van Fisk zien wanneer hij zijn misdaadrijk in goede banen probeert te leiden.

Daredevil #17, Elektra #1, Kingpin #1 en Bullseye #1 zullen in februari 2017 in de winkelrekken liggen.

marvelkingpin

Ben Torres kanaliseert Frank Miller’s Sin City in deze variant voor Kingpin #1

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.