Random Article


Showtime’s Penny Dreadful gaat verder als comic

 

Posted 02/11/2016 by

Na drie seizoenen hield Penny Dreadful, de door Victoriaanse literatuur geïnspireerde horror/fantasyserie op Showtime, het vrij abrupt voor bekeken. Een vierde seizoen komt er niet meer, maar zoals vele stopgezette tv-series zal de reeks wel een vervolg krijgen als comic. Schrijver van dienst wordt co-producent van de tv-serie Chris King, de tekeningen zijn van Jesús Hervás (Sons of Anarchy). Het verhaal speelt zich 9 maanden na de dood van Vanessa Ives (Eva Green) af en zal zich voornamelijk focussen op weerwolf Ethan Chandler, de rol van Josh Hartnett in de serie.

Penny Dreadful, de comic, gaat van start begin 2017 bij Titan Comics.

pennydreadfulcomics

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.