Random Article


NYCC 2016: Marvel introduceert Deadpool The Duck

 

Posted 10/10/2016 by

Wel, het moest er ooit eens van komen, niet? In de jaren 90 werd onder het Amalgam-initiatief Marvel‘s cynische eend Howard The Duck nog vermengd met DC’s intergalactische huurling Lobo, in 2017 gaat Marvel het opnieuw doen met hun eigen Merc with a Mouth: Deadpool.

Op New York Comic Con werd Deadpool The Duck officieel onthuld, een vijfdelige miniserie waarin de mix tussen Howard en Deadpool zichzelf zal voorstellen tot het Marvel-universum. Een onfortuinlijk ongeluk zorgt ervoor dat Deadpool en Howard in hetzelfde schattige eendenlichaam terechtkomen en dienen te vechten om de controle te behouden. Makers van dienst zijn Stuart Moore en Jacopo Camagni en het eerste deel staat gepland voor januari 2017.

deadpool_the_duck_1_cover_by_david_nakayama deadpool_the_duck_2_cover_by_david_nakayama

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.