Random Article


NYCC 2016: Marvel laat eindelijk Richard Rider terugkeren als Nova

 

Posted 08/10/2016 by

We vermoedden het al even, maar op New York Comic Con heeft Marvel eindelijk bevestigd dat Richard Rider, de oorspronkelijke Nova – The Human Rocket uit de jaren 70, zal terugkeren en zijn eigen serie krijgen.

In de recente Nova #11 keerde Richard terug uit de dood en het Cancerverse, waar hij al sinds het sluitstuk van de kosmische Annihilation, Annihilation Conquest en The Thanos Imperative-saga’s zes jaar geleden vastzat. Rider zal in de nieuwe Nova #1 onder Marvel NOW! als Nova Centurion en mentorfiguur de jongere Sam Alexander – zijn opvolger als Nova gedurende de afgelopen jaren – vervoegen. De kosmische superheld komt, in navolging van zijn collega Star-Lord, na zes jaar afwezigheid dan weer wel terecht in een Marvel-universum dat hij nauwelijks nog herkent…

De nieuwe Nova #1 ligt in december in de winkelrekken en wordt gemaakt door  Jeff Loveness en Ramon Perez.

nova-1-cover-by-ramon-perez nova-designs-1-by-ramon-pereznova-2-cover-by-ramon-perez

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.