Random Article


DC Comics en BOOM! Studios kondigen Green Lantern/Planet of the Apes Cross-Over aan

 

Posted 05/10/2016 by

Na eerdere succesvolle cross-overs tussen DC’s Green Lantern en Star Trek, alsook tussen sci-fi iconen Star Trek en The Planet of the Apes bij BOOM! Studios, was deze aankondiging maar een kwestie van tijd. Green Lantern/The Planet of the Apes komt eraan in 2017, waarin DC’s groene ringslingers de toekomstige, door nucleaire oorlog vernielde en door geëvolueerde mensapen overgenomen Aarde zullen bezoeken. Het wordt opnieuw een zesdelige miniserie, dewelke in februari 2017 zal starten. Welke personages en makers erin zullen voorkomen, dat weten we pas op de opkomende New York Comic Con. In december dit jaar start er overigens ook al een tweede Green Lantern/Star Trek cross-over.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.