Random Article


DC’s Harley Quinn Dream Team neemt Hanna-Barbera’s The Jetsons onder handen

 

Posted 05/09/2016 by

Na The Flinstones, Wacky Raceland, Future Quest én Scooby Apocalypse heeft DC Comics er duidelijk nog niet genoeg van om gekende Hanna-Barbera cartoons in een nieuw jasje te steken. De volgende familie die een DC-reboot krijgt zijn The Jetsons, de futuristische familie die haar tv-debuut maakte in 1962. De herdesigns en uiteindelijke comic zullen gemaakt worden door Amanda Connor en Jimmy Palmiotti, het dream team achter DC’s recentere Harley Quinn-reeksen.

The Jetsons kregen eerder al comicbookreeksen bij o.a. Harvey Comics, Archie Comics, Charlton Comics en Marvel. Dit wordt de eerste DC-comic rond de familie sinds de Flintstones/Jetsons cross-over eind jaren 90. Een releasedatum is vooralsnog niet bekend.

dc_jetsons

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.