Random Article


Marvel onthult “MU”: Monsters Unleashed

 

Posted 02/09/2016 by

 

Zoals we ondertussen gewoon zijn van Marvel, zond de Amerikaanse comicgrootmacht deze week wat mysterieuze teasers de wereld in. Ditmaal stonden de letters “MU” prominent afgebeeld tegen een zwarte achtergrond, een project waaraan schrijver Cullen Bunn (Uncanny X-Men) en artiesten Steve McNiven (Civil War, Death of Wolverine), Greg Land (Ultimate Fantastic Four, Uncanny X-Men, X-Men: Phoenix – Endsong), Adam Kubert (Wolverine, Ultimate X-Men, Avengers Vs X-Men), Leinil Yu (Wolverine, Ultimate Wolverine Vs Hulk) en Salvador Larroca (X-Treme X-Men, Invincible Iron Man) aan verbonden zijn.

Monsters_Unleashed

Inmiddels is het duidelijk waar het over gaat. “MU” staat voor Monsters Unleashed. Buiten de titel, het logo en de releasedatum januari 2017 weten we nog niet veel, maar vermoedelijk draait het om een mini-eventreeks waarin de monsters van het Marvel-universum centraal staan, denk hierbij maar aan Werewolf by Night, Dracula, Man-Thing, Frankenstein’s Monster en meer, of zelfs de klassieke Marvel/Atlas Comics-monsters uit de jaren 50-60, zoals Mechano, Spragg, Fin Fang Foom en Groot. De titel Monsters Unleashed heeft ook nog wat geschiedenis bij Marvel, vermits het een zwart-wit horrormagazine was dat de uitgever in de jaren 70 uitbracht. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.