Random Article


DC Entertainment kondigt grootse livestream aan

 

Posted 24/08/2016 by

DC Entertainment heeft een grootste livestream aangekondigd, dewelke maar liefst 8 uur lang zal duren. Het gebeuren gaat door op 2 september (18u ‘s avonds onze tijd) en is ter ere van de één miljoenste abonnee op DC’s officiële YouTube-kanaal. Deze speciale (en extreem verlengde) aflevering van DC All Access, de internetshow waarin traditioneel de laatste nieuwe weetjes rond alles van DC uit de doeken worden gedaan, zal dus een hele werkdag in beslag nemen en wordt speciaal gemaakt voor de fans.

Men verwacht, naast heel wat nieuws rond het huidige DC Rebirth in de comics, ook sappige feitjes rond DC’s opkomende videogames, animatieprojecten en natuurlijk de opkomende tv-series en films. Hopelijk komen ze dus met heel wat castingnieuws en trailers aanzetten voor het DC Extended Universe en DC TV Universe…

Het YouTube-kanaal van DC kan je hier bezoeken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.