Random Article


Avatar Press trekt naar Kickstarter voor Über: Invasion

 

Posted 24/08/2016 by

Über startte in april 2013 bij Avatar Press. De comic van Kieron Gillen (Darth Vader, Iron Man, Phonogram, Uncanny X-Men) en een resem tekenaars waaronder Canaan White, Gabriel Andrade en Daniel Gete leverde een alternatieve take op de Tweede Wereldoorlog, waarin de nazi’s op de valreep het geheim van de Übermensch (superman) ontdekten. WO II werd hierbij een wapenwedloop met bovenmenselijke soldaten en heel wat onverwachte gevolgen voor bekende historische figuren. Het werd tegelijk ook één van de beste en meest grafische comics van de afgelopen jaren. Na een 30-tal delen zat de eerste cyclus erop, maar het verhaal is nog lang niet voorbij.

uberinvasion

Avatar Press trekt nu naar Kickstarter voor de volgende cyclus, getiteld Über: Invasion, waarin de nazi’s de Verenigde Staten onder de voet proberen te lopen. Je kan de productie van de nieuwe issues financieren, maar ook van een mooie slipcase met de vorige Über-hardcovers en heel wat meer. De Kickstartercampagne loopt nog enkele weken en is nu al een groot succes. Bezoek de pagina hier.

De nieuwe issues van Über komen er vanaf december 2016 aan.

uberboxset

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.