Random Article


Een Super-Sons Reünie in DC Rebirth wanneer Superboy voor het eerst Robin ontmoet

 

Posted 23/08/2016 by

superman10dcrebirthIn Superman #10 in november start de verhaallijn “In the Name of the Father” in de vernieuwde Superman-serie onder DC Rebirth. Hierin zal Jonathan Kent, de zoon van de klassieke Superman en Lois Lane, voor het eerst Damian Wayne – de huidige Robin en zoon van Batman en Talia al Ghul – ontmoeten.

In navolging van Elseworlds/Imaginary Tales-verhalen als de Super-Sons-saga uit World’s Finest in de jaren 70 en Superman/Batman: Generations uit de jaren 90-00, wordt dit in feite de eerste keer dat de zonen van ‘s werelds twee grootste superhelden elkaar in de reguliere DC-continuïteit ontmoeten.

In de promotie voor DC Rebirth zagen we Robin en de nieuwe Superboy al zij aan zij, maar het is duidelijk dat de twee jonge helden in het begin nog niet al te best overeen zullen komen en hun samenwerking niet van een leien dakje zal verlopen. De appel valt dus niet ver van de boom.

Superman #10 wordt gemaakt door Peter Tomasi, Patrick Gleason en Mick Gray en verschijnt in november.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.