Random Article


Review: Spawn Kills Everyone #1

 

 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver:
 
Tekenaar:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Coverprijs: $2.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
no ratings yet

 

Op zijn best


Eindelijk weer eens wat comicbookwerk van JJ Kirby.

Op zijn slechtst


Het volledig ontbreken van goeie humor.


(‘Lil) Spawn is de sterkste held die er is! In deze comic doodt hij zijn concurrentie om dit te bewijzen en om zijn eigen film te promoten…

Posted 22/08/2016 by

 
Full Article
 
 

I pity the other heroes announcing their films.

In 2016 heeft Brainfreeze meer digitale inkt aan Spawn besteed dan tijdens de vijf voorgaande jaren. En laten we eerlijk zijn: dat was terecht. Todd McFarlane (Amazing Spider-Man, Spawn) en Erik Larsen (Savage Dragon) wisten een snaar te raken met hun Satan Saga Wars en brachten een soort plezier in deze comic die je als lezer zijnde zelden tegenkomt. Dan smelt je hart als recensent en ben je bereid om de voorgaande vijf jaren te vergeten.. Tenminste, totdat deze Spawn Kills Everyone one-shot verscheen.

Natuurlijk hoort deze comic thuis in de rij van comics als Punisher Kills the Marvel Universe of Deadpool Kills the Marvel Universe. Wat je mag verwachten is licht puberale humor en een overschot aan komisch bedoelde slachtpartijen. Spawn kills… voldoet alleen aan het laatste.

Naamloos-1

Het idee is simpel. ‘Lil Spawn gaat naar de San Diego Comic Con omdat hij na jarenlang onderhandelen eindelijk zijn eigen film kan aankondigen. Maar natuurlijk ondervindt hij hevige concurrentie van zijn collega’s bij Marvel en DC. En dan kun je maar beter de concurrentie uitdunnen. Nou ja, concurrentie… Het zijn cosplayers, want nonkel Todd McFarlane heeft geen zin in een rechtszaak. Je begrijpt waar ie heen wil, maar het werkt niet. Het is niet lollig, zelfs niet een klein beetje.

Ironisch genoeg is het tekenwerk van J.J. Kirby (Gen13, Deadpool) juist perfect voor een comic als deze. Het is het schrijfwerk van Todd McFarlane dat deze comic gewoon omlaag trekt. Maar goed, eigenlijk zou zo’n beetje iedere lezer dat moeten weten. En dat werk wordt ook niet meer beter want daar is diezelfde Todd McFarlane simpelweg te eigenwijs voor.

Spawn kills everyone #1 bij Archonia.com

Spawn Kills Everyone! 2

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.