Random Article


Nieuwe outfits voor Spider-Man in “Spider-Man/Deadpool” en Mary Jane & Annie Parker in “Spider-Man: Renew Your Vows”

 


Posted 19/08/2016 by

De afgelopen week was erg druk voor Marvel’s Spider-Man en zijn achterban, althans toch op stilistisch vlak. Ten eerste kreeg Marvel’s webhoofd een nieuw kostuum in Spider-Man/Deadpool #8 door Joe Kelly en Ed McGuinness om zijn duistere gemoedstoestand (na een confronterend gesprek met Mephisto) te visualiseren. Het overwegend zwarte pak met rode accenten doet duidelijk denken aan zijn het Venom-symbiontenpak uit de jaren 80 (dat Deadpool binnenkort zal aantrekken in de Marvel-comics), maar is dus een volledig nieuwe creatie voor de minireeks over Spider-Man en Deadpool.

Spider-Man Deadpool kostuum

Daarnaast worden ook enkele belangrijke personages in die andere (opkomende) Spider-Man-minireeks, Renew Your Vows (in navolging van de korte serie tijdens Secret Wars) van een nieuw jasje voorzien. In Renew Your Vows door Gerry Conway en Ryan Stegman zullen Mary Jane Watson en Annie Parker immers een eigen superheldenoutfit krijgen. Niet enkel de avonturen van Peter Parker/Spider-Man, maar dus ook van zijn vrouw Mary Jane en dochter Annie zullen gevolgd worden – in een parallel universum uiteraard waar het huwelijk van Peter en MJ wel bleef duren. Opvallende elementen zijn enerzijds de modieuze aanpak bij MJ’s outfit, maar anderzijds de overduidelijk “beveiligende” indruk bij Annie’s outfit, zoals we ook zouden verwachten van ouders die een superheldenpak voor hun dochter moeten verzinnen.

Spider-Man/Deadpool #8 is momenteel beschikbaar. Op de nieuwe Renew Your Vows-reeks is het wachten tot de herfst met de nieuwste Marvel NOW-relaunch.

Renew Your Vows Spider-Man

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.