Random Article


Doc Ock keert terug in The Amazing Spider-Man: The Clone Conspiracy

 


Posted 07/08/2016 by

Het is alweer even geleden dat we bij Marvel nog wat hoorden van Doctor Octopus, een van de meest iconische superschurken in de Spider-Mancomics. Sinds zijn korte webslingerende activiteiten in The Superior Spider-Man heeft Otto Octavius maar weinig plaats gehad in de schijnwerpers en ging hij door het leven als The Living Brain – een robothulpje bij Parker Industries. Daar komt gelukkig opnieuw verandering in tijdens het opkomende Spidey-event, The Clone Conspiracy.

13898626_1066115486802399_882578240_o

In The Amazing Spider-Man #20 door Dan Slott, Christos Gage en Giuseppe Camuncoli pronkt de oude schurk in volle ornaat op de cover. De prachtige voorflap wordt trouwens getekend door de getalenteerde Alex Ross. Ongetwijfeld heeft Doc Ock deze terugkeer te danken aan The Jackal, die een prominente rol belooft te spelen in The Clone Conspiracy

The Clone Conspiracy gaat vanaf oktober van start in de Spider-Man-titels. Meer over de Clone Saga en de impact ervan lees je in onze review van Spider-Man: The Real Clone Saga en deze Spider-Man in de 90’s special.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.