Random Article


Brie Larson bereidt zich goed voor op Captain Marvel rol

 

Posted 07/08/2016 by

Altijd leuk wanneer acteurs en actrices zich voorbereiden op comicbookrollen zoals het hoort. Brie Larson (Scott Pilgrim vs the World, Raising Dad) werd onlangs gecast als Marvel’s leading lady Carol Danvers, alias Captain Marvel. Ze deelde onlangs een foto via Twitter waar ze Captain Marvel volume 1: Higher, Further, Faster, More (2014) door Kelly Sue DeConnick en David Lopez aan het lezen is als research voor de film, dewelke de eerste Marvel Studios-prent wordt met een vrouwelijke superheldin in de hoofdrol.

captainmarvellarson

Captain Marvel vertelt het verhaal van luchtmachtpilote Carol Danvers, dewelke na aanraking met een buitenaards Kree-artefact bovenmenselijke krachten verkrijgt. Danvers verscheen voor het eerst in Marvel Super-Heroes #13 (1968), werd Ms. Marvel in Ms. Marvel #1 (1977) en nam uiteindelijk de Captain Marvel-mantel over in Avenging Spider-Man #9 (2012). Alles over het personage lees je in deze special.

Captain Marvel behoort tot Phase Three van het Marvel-filmuniversum en knalt in maart 2018 de zalen binnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.