Random Article


The Walking Dead: The Whisperer War gaat van start met 6 Arthur Adams Variant Covers

 


Posted 04/08/2016 by

TWD157-CoverB-be30dDeze week start bij Image Comics “The Whisperer War” in The Walking Dead #157, waarin Rick Grimes en zijn mede-overlevenden van de zombie-apocalyps wederom in conflict treden met een andere groepering overlevende mensen. Deze keer zijn het de Whisperers, dewelke zich vermommen met de huiden van dode Walkers.

“The Whisperer War” belooft heel wat gevolgen te hebben voor The Walking Dead-comic van Robert Kirkman en Charlie Adlard en Image Comics heeft nu enkele interlocking variant covers vrijgegeven voor de zesdelige verhaallijn. De covers, getekend door Art Adams (Longshot, Ultimate Comics X), tonen o.a. Rick, Andrea, Michonne, Carl, Andrea, maar ook de recentelijk ontsnapte Negan in een strijd op leven en dood met de Whisperers.

The Walking Dead #157, het eerste deel van de verhaallijn, ligt deze week in de winkelrekken.

TWD-AdamsCovers-abc0e

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.