Random Article


SDCC 2016: IDW en DC kondigen nieuwe Batman/TMNT en Star Trek/Green Lantern Cross-Overs aan

 

Posted 25/07/2016 by

Na de geslaagde cross-over tussen Batman en de Teenage Mutant Ninja Turtles smaakt het bij DC Comics en IDW naar meer. Tijdens de San Diego Comic Con kondigden beide uitgevers nieuwe cross-overs aan.

In november ontmoeten Batman: The Animated Series en de huidige door Nickelodeon geanimeerde versies van de Turtles uit TMNT Amazing Adventures elkaar voor een avontuur. Er is bewust gekozen voor deze versies omdat ze momenteel het meest herkend worden door de comicbooklezers en fans van de tv-series. Deze cross-over zal worden gemaakt door Beware the Batmanschrijver Matthew K. Manning en de TMNT: Amazing Adventures-tekenaar Jon Sommariva. De eerste issue van deze comic verschijnt in november. Batman trekt hier naar New York City, thuisbasis van de Turtles, in de jacht op enkele van zijn grootste vijanden.

tmnt-batman-adventures

Er komt ook een vervolg op de recent afgelopen miniserie Star Trek/Green Lantern: The Spectrum War dewelke gemaakt zal worden door hetzelfde creatieve team: Mike Johnson en Angel Hernandez. Er werd niet veel bekend gemaakt over het verhaal, maar men wist wel te vertellen dat er veel nieuwe kosmische helden en villains aan het verhaal zullen worden toegevoegd. Deze comic verschijnt in december 2016.

st-gl-sequel

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.