Random Article


Andy Diggle schrijft de volgende James Bond: “Hammerhead”

 

Posted 19/07/2016 by

Sinds eind vorig jaar brengt Dynamite Entertainment comics uit gebaseerd op ‘s werelds bekendste Britse geheim agent: James Bond. Warren Ellis en Jason Masters hebben met de verhaallijnen VARGR en Eidolon het personage terug dichter bij de oorspronkelijke romans van Ian Fleming gebracht, terwijl ze 007 wel in een moderne setting laten opereren. Na 12 delen houden ze het echter voor bekeken.

Hun opvolgers worden Andy Diggle (The Losers, Daredevil, Green Arrow: Year One) en tekenaar Luca Casalanguida, met covers van o.a. Francesco Francavilla, Robert Hack en Ron Salas. De nieuwe verhaallijn heet “Hammerhead” en wordt een zesdelige miniserie die zal starten in oktober. Bond komt hiermee in conflict met Kraken, een radicale anti-kapitalist die zijn zinnen heeft gezet op het nucleaire arsenaal van Groot-Brittannië…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.