Random Article


Dynamite en DC Comics kondigen Wonder Woman ’77/The Bionic Woman Cross-Over aan

 

Posted 18/07/2016 by

Het regent tegenwoordig nostalgische cross-overs in comicbookland. Dynamite Entertainment en DC Comics doen er volgend jaar nog eentje bij. In navolging van de cross-overs die de Batman ’66-comic (gebaseerd op de tv-serie uit de jaren 60) had met o.a. The Man from UNCLE, The Green Hornet en The Avengers (John Steed en Emma Peel), komt er nu eentje tussen Wonder Woman ’77 en The Bionic Woman. Een cross-over die 40 jaar in de maak was.

DC publiceert al even comics gebaseerd op de jaren 70 Wonder Woman tv-reeks met Lynda Carter als de Amazoneprinses. Dynamite heeft dan weer even de licentie in handen om comics te produceren gebaseerd op de jaren 70 sci-fi tv-reeksen The Six Million Dollar Man en diens spin-off The Bionic Woman, dewelke oorspronkelijk liep van 1976 tot 1978 met Lindsay Wagner in de hoofdrol.

In 2017 zal popcultuurhistoricus en Wonder Woman-superfan Andy Mangels de twee seventies topvrouwen samen brengen. Een artiest voor de miniserie is voorlopig nog niet bevestigd.

wonder-bionic-woman

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.