Random Article


Riverdale goes punk in “Archie Meets Ramones”

 


Posted 16/07/2016 by

ArchieRamones-1Parvar-f407a

Archie Andrews – Amerika’s meest geliefde tiener – en zijn vrienden hebben al heel wat gekke cross-overs achter de rug. Ontmoetingen met de Predator, The Punisher, zelfs de rockband Kiss, het is allemaal al weleens gebeurd. In oktober doet Archie Comics er nog eentje bij.

Wanneer de Archies een Battle of the Bands in hun thuisstadje Riverdale verliezen, besluiten ze hulp te zoeken bij The Ramones  – één van de belangrijkste punkbands aller tijden – in het New York City van de jaren 70. Archie Meets Ramones is een one-shot bij Archie Comics gemaakt door Alex Segura, Matthew Rosenberg en Gisele Lagace. Op 5 oktober ligt ie in de winkelrekken.

ArchieRam-1Fishvar-8cfc6 ArchieRamones-1-c787c ArchieRamones-1FFvar-d36ba

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.