Random Article


Vertigo lanceert sequel op The Lost Boys

 

Posted 15/07/2016 by

Cultfilms die sequels krijgen in comicbookvorm, we zagen het eerder al gebeuren met o.a. Fight Club, Bill & Ted en RoboCop. In oktober zal Vertigo Comics daar nog eentje bijdoen. The Lost Boys, de horrorkomedie uit 1987 van Joel Schumacher met Jason Patric en Kiefer Sutherland in de hoofdrollen, krijgt een officiële comicbooksequel. De twee sequelfilms die rechtstreeks op video verschenen (Lost Boys: The Tribe en Lost Boys: The Thirst uit 2008 en 2010), worden hierbij genegeerd.

Het kuststadje Santa Carla, Californië – een broedplaats voor vampieren – wordt opnieuw opgeschrikt door een bovennatuurlijke dreiging. De gebroeders Michael en Sam Emerson moeten alweer samenwerken met vampierenjagers Edgar en Allen Frog om de Blood Belles, een nieuwe, meedogenloze vampierenbende, tegen te gaan.

De miniserie wordt gemaakt door Tim Seeley (Grayson, Nightwing, Hack/Slash), met tekeningen van Scott Godlewski (Copperhead) en Patricia Mulvihill (Hellblazer), met covers door Tony Harris (Ex Machina). Men belooft een terugkeer naar de look & feel van de eerste film.

The Lost Boys #1 ligt in oktober in de winkelrekken.

lost_boys_cv1

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.