Random Article


Marvel’s Jessica Jones keert terug in nieuwe soloreeks door Bendis, Gaydos en Mack

 

Posted 15/07/2016 by

Jessica Jones heeft een goed jaar achter de rug. Begin 2016 verscheen haar Netflix-serie en ook werden haar eerste avonturen herdrukt in vier paperbacks. Maar dat is niet genoeg. In de herfst verschijnt de eerste issue van een nieuwe serie. Maar wie nu roept dat Marvel het ijzer wil smeden wanneer het heet is, is iets te voorbarig.

Volgens haar geestelijke vader Brian Michael Bendis was hij al een paar jaar bezig met het opzetten van een nieuwe reeks en wilde hij deze per se maken met Michael Gaydos en David Mack , de mannen die ook bij Jessica’s debuut in Alias (2001) betrokken waren. Maar helaas was het schijnbaar nogal een gedoe om de agenda’s vrij te maken. Dat is nu uiteindelijk gelukt en de nieuwe serie zal lanceren onder het Marvel NOW!-initiatief.

Jessica gaat weer solo in de nieuwe reeks, maar het zal geen herhaling van Alias worden. Er is in de tussentijd heel wat veranderd. Zo is Jessica Jones nu getrouwd met Luke Cage en moeder geworden en dat verandert je natuurlijk als persoon. Ze drinkt en rookt niet meer als een bezetene en is socialer geworden. Dat maakt het uitgangspunt van deze nieuwe reeks ineens heel interessant, want de mannen gooien je als lezer middenin het verhaal. De wereld van Jessica is overhoop gehaald en al haar relaties zijn veranderd. Hoe kan dit? Wel ,daar ga je tijdens het lezen hopelijk achter komen.

Komende herfst ligt Jessica Jones #1 in de winkel.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.