Random Article


Marvel onthult Civil War II spin-offs “The Fallen” en “The Accused”

 


Posted 15/07/2016 by

De schokkende dood van een Marvel-superheld in het recente Civil War II #3 was niet zo schokkend meer nadat Marvel alles lekte in de media, maar desalniettemin, spoilers voor Civil War II #3!

 

In Civil War II #3 werd Bruce Banner – het alter ego van de Hulk – vermoord door zijn Avengers-collega Hawkeye (Clint Barton). De fall-out hiervan zal Marvel optekenen in twee one-shots, dewelke in augustus zullen verschijnen. In Civil War II: The Accused #1 door Marc Guggenheim, Garry Brown en Ramon Bachs, gaat men dieper in op het proces van Hawkeye met extra aandacht voor openbare aanklager Matt Murdock, alias Daredevil.

civilwarIIaccused

Civil War II: The Fallen #1 door Greg Pak en Mark Bagley focust zich dan weer op de begrafenis van Bruce Banner. Terwijl er heel wat sympathisanten en vrienden komen opdagen, waaronder Tony Stark/Iron Man en de Warbound, zullen er ook heel wat manifestanten zijn die de vele Hulk-gerelateerde rampen en vernietiging doorheen de geschiedenis van het Marvel-universum nog niet vergeten zijn.

civilwarIIfallen

Beide issues liggen midden augustus in de winkelrekken.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.