Random Article


Marvel presenteert de U.S.Avengers

 


Posted 04/07/2016 by

In december komt Marvel alweer op de proppen met een nieuw team Avengers. Nu S.H.I.E.L.D. – ooit Marvel’s primaire defensie-organisatie – niet meer te vertrouwen valt, neemt Roberto Da Costa het op zich om een nieuwe spionage-organisatie uit te bouwen met de beste bedoelingen voor de Verenigde Staten. U.S.Avengers wordt gemaakt door Al Ewing (Ultimates), met tekeningen van Paco Medina (Nova) en is in feite de spirituele opvolger van de huidige New Avengers-serie. Hierin bouwde Da Costa de voormalige terreurorganisatie A.I.M. (Advanced Idea Mechanics) om tot Avengers Idea Mechanics. In U.S.Avengers wordt A.I.M. verder uitgebouwd tot American Intelligence Mechanics. Hun eerste vijand wordt Golden Skull.

usavengers-cover-70162

Roberto Da Costa startte zijn superheldencarrière als Sunspot bij de New Mutants, maar in recente jaren kwam hij bij de Avengers terecht en gebruikte hij zijn fortuin om de wereld te verbeteren en een pro-actievere Avengers-eenheid op te starten. In de U.S.Avengers-serie wordt hij bijgestaan door zijn beste vriend Cannonball, dewelke samen met hem opklom van de New Mutants en X-Men tot de Avengers en New Avengers. Verdere leden zijn Red Hulk (voormalige generaal Thunderbolt Ross, dewelke nu eindelijk ook zijn snor in Hulk-modus laat staan) en de uit de toekomst afkomstige Captain America Danielle Cage (dochter van hedendaagse superhelden Luke Cage en Jessica Jones). De geharnaste Pod (Aikku Jokinen) en de immer vrolijke Squirrel Girl volgen Sunspot en Cannonball mee uit het vorige New Avengers-team. Ook krijgt het team versterking van een nieuwe Iron Patriot (Toni Ho, de dochter van Ho Yinsen, de wetenschapper die Tony Stark hielp zijn eerste Iron Man-harnas te bouwen).

U.S.Avengers #1 verschijnt in december onder het nieuwe Marvel NOW!-initiatief.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.