Random Article


Max Landis en Giuseppe Camuncoli lanceren fantasycomic “Green Valley” bij Image Comics

 


Posted 01/07/2016 by

greenvalleyb

Max Landis, scenarist van de films Chronicle, American Ultra en recent ook gevierd comicbookschrijver met DC’s Superman: American Alien, zal één van zijn ideeën uit zijn kindertijd uitwerken als een negendelige comic bij Image Comics en Skybound Entertainment.

Green Valley wordt een fantasyreeks getekend door Giuseppe Camuncoli (The Amazing Spider-Man) en draait rond een groep van vier vernederde ridders dewelke ooit vrienden waren. Ze krijgen nog één kans om de daden uit hun verleden goed te maken, maar dan moeten ze wel een tovenaar en zijn draken vernietigen. Eén probleem, echter, tovenaars en draken bestaan helemaal niet en niets is wat het lijkt in het stadje Green Valley.

Het eerste deel van Green Valley ligt in oktober in de winkelrekken.

greenvalleygreenvalley1

greenvalley2greenvalley3

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.