Random Article


Alle Marvel NOW! 2016 “Divided We Stand” Teasers op een rij

 

Posted 30/06/2016 by

De afgelopen weken kregen we elke dag wel een nieuw mailtje van Marvel in de bus rond het opkomende Marvel NOW!-initiatief. Hierin zullen weer heel wat nieuwe reeksen starten en de helden uit het Marvel-universum in twee kampen worden gesplitst na de gebeurtenissen van Civil War II. De verschillende teasers voor de nieuwe status quo getiteld Divided We Stand maken deel uit van een puzzel en inmiddels is deze al bijna compleet.

Grote spelers worden übervillain Dr. Doom (hier afgebeeld met Tony Stark’s Iron Man-helm in zijn hand) en de jonge Riri Williams, die de nieuwe War Machine belooft te worden na de dood van James Rhodes.

Aan Doc Doom’s kant van links naar rechts: Solo, Jessica Jones, Maria Hill, Foolkiller, Captain Marvel, Thor Odinson, Elektra, Slapstick, Gamora, Cable, Captain America, Black Panther en daarachter de poot van American Kaiju of Fin Fang Foom.

Marvel_Jigsaw-e1467273752706

Aan War Machine’s kant van links naar rechts: Gwenpool, Mosaic, Ms. America Chavez, Squirrel Girl, The Prowler, Wasp (Nadia Pym), Moon Girl, Hawkeye (Kate Bishop), Hulk (Amadeus Cho), Ms Marvel, Spider-Man (Miles Morales) en Doctor Strange.

Marvel_Jigsaw1-e1467273849296

Verwacht wordt dat al deze personages een nieuwe reeks/nieuwe nummer #1 zullen krijgen in de Marvel NOW!-rebranding, dewelke in de herfst van start gaat.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.