Random Article


Bebop & Rocksteady vernietigen alles in IDW’s nieuwste Teenage Mutant Ninja Turtles miniserie

 

Posted 03/06/2016 by

Bebop en Rocksteady zijn al sinds hun debuut in de jaren 80 Teenage Mutant Ninja Turtles-animatiereeks fan-favorites van de TMNT-franchise. Binnenkort maken de klunzige mutanten hun live-action filmdebuut in Out of the Shadows, maar sinds enkele jaren stelen ze ook de show in de huidige TMNT-comic van IDW Publishing.

In deze versie zijn gangsters en bendeleden Bebop en Rocksteady eveneens omgetoverd tot een reusachtig wrattenzwijn en neushoorn door de Shredder en zijn Foot Clan en proberen ze naarstig zichzelf te bewijzen. Hun wens om ergens bij te horen, ondanks hun enorme klunzigheid, is hartverwarmend. IDW schenkt het tweetal een vijfdelige miniserie getiteld Bebop & Rocksteady Destroy Everything.

Hierin zullen Bebop & Rocksteady per ongeluk doorheen de tijd reizen en, omdat ze nu eenmaal zijn wie ze zijn, is werkelijk niets meer veilig. De minireeks wordt gemaakt door Dustin Weaver en Ben Bates. Het eerste deel ligt vanaf deze week in de winkelrekken.

Alles over Bebop, Rocksteady en de TMNT lees je in onze START TO READ: TMNT.

Bebop & Rocksteady #1 bij Archonia.com

beboprocksteadyvar

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.