Random Article


Stan Lee gaat voor de laatste keer naar New York Comic Con

 

Posted 19/05/2016 by

Het einde van een tijdperk lijkt aangebroken. Comicbookicoon en medebedenker van heel wat van Marvel‘s superhelden zoals Spider-Man, Fantastic Four en Iron Man zal dit jaar zijn allerlaatste intrede maken als gast in de hallen van New York Comic Con. De ondertussen 93-jarige Stan Lee  kondigde dit jaar bovendien zijn laatste trip naar Canada aan en kwam in 2014 voor het laatst naar Europa voor London Film & Comic Con. Lee (ook wel Stanley Martin Lieber) zal het hele weekend aanwezig zijn voor fotoshoots, handtekeningen en panels. New York Comic Con gaat dit jaar van 6 tot en met 9 oktober door in het Javits Center te New York.

Meer informatie vind je op de officiële website van New York Comic Con.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.