Random Article


Valiant kondigt resem nieuwe titels aan

 

Posted 18/05/2016 by

Valiant Entertainment wil ook graag bij de grote jongens horen. En waarom ook niet? Ze hebben de nodige leuke titels in hun assortiment zitten en in 2016 organiseerden ze voor de tweede maal een Valiant Summit waar ze hun fans trakteerden op een overzicht van de nieuwste titels.

 

faith july cover

FAITH

 • Schrijver: Jody Houser
 • Tekenaar: Pere Perez, Marguerite Sauvage

Valiant’s superheldin met zware botten krijgt een eigen ongoing serie. Het creatieve team dat deze titel aanvankelijk lanceerde in een miniserie blijft grotendeels bij elkaar. De tekenaar wordt vervangen door Pere Perez. De serie verschijnt vanaf juli en zal meteen een geduchte tegenstander voor Faith introduceren.

 

generation zero cover july

GENERATION ZERO

 • Schrijver: Fred van Lente
 • Tekenaar: Francis Portela

Een van de belangrijkste zaken in het Valiant-universum zijn de vele clandestiene overheidsprogramma’s waaronder Project Rising Spirit. Deze comic gaat in op de gevolgen dewelke ontstaan wanneer dit project wordt gesloten. Het doel van dit programma was het ontvoeren van begaafde kinderen die werden gedrild tot soldaten en moordenaars. Een van hen is de jonge vrouw Keisha die een vlog maakt nadat haar geliefde onder mysterieuze omstandigheden wordt gedood. Ze roept haar oude vrienden te hulp.

 

Britannia cover july

BRITANNIA

 • Schrijver: Peter Milligan
 • Tekenaar: Juan Jose Ryp

In september verschijnt het eerste deel van deze vierdelige miniserie. Het speelt in het Groot-Brittannië tijdens de Romeinse overheersing. We volgen Antonius Axia, de eerste detective uit het oude Rome, terwijl deze probeert te ontdekken welk bovennatuurlijk gevaar de afgelegen legerpost waar hij bivakkeert nadert.

 

Bloodshot usa okt 16

BLOODSHOT USA

 • Schrijver: Jeff Lemire
 • Tekenaar: Doug Braithwaite

Deze serie komt voort uit de lopende Bloodshot-serie. Een club achter Project Rising Spirit laat een speciaal soort virus los in Manhattan dat ervoor zorgt dat de geïnfecteerden op de nominatie staan om te veranderen in een Bloodshot (lees: een door nanites aangedreven supersoldaat). Alleen de echte Bloodshot kan dit oplossen. Issue #1 rolt van de persen in oktober.

 

Harbinger Renegades cover

HARBINGER RENEGADES

 • Schrijver: Rafer Roberts
 • Tekenaar: Darick Robertson

Faith zou zomaar de Wolverine/Deadpool van het Valiant-universum kunnen worden. Ze duikt ook op in deze comic als lid van het Harbinger-team. De overlevenden uit de vorige Harbinger-comic komen weer bij elkaar en gaan een nieuw team opzetten. Dat zorgt uiteraard voor de nodige ellende. De redacteurs bij Valiant beschrijven dit als hun eigenste Trainspotting.

 

savage valiant prev

SAVAGE

 • Schrijver: B. Clay Moore
 • Tekenaar: Clayton Henry, Lewis Larosa

Savage is een limited serie waar de oudere Valiant-fans de dinosaurusjager Turok in zullen herkennen. Toch gaat deze comic uit van een ander basisgegeven. Een gezin crasht met hun vliegtuig en ze komen terecht in de prehistorie met alle gevolgen van dien.

 

divinity III toekomst

DIVINITY III

 • Schrijver: Matt Kindt
 • Tekenaar: Trevor Hairsine

Na vijftig jaar arriveert een vergeten Sovjet-kosmonaut uit de ruimte en deze blijkt een heuse godheid te zijn. Op Brainfreeze werd het eerste deel overladen met lof. Momenteel publiceert Valiant de tweede Divinity-miniserie en voor december kondigen ze nu de derde reeks aan met als ondertitel “Stalinverse”.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.