Random Article


Gerard Way gunt een blik achter de schermen bij DC’s Young Animal

 

Posted 12/05/2016 by

In april werd de Emerald City Comic Con gehouden en het grote nieuws kwam toch wel vanuit de hoek van DC Comics. Zij hadden Gerard Way gestrikt om zijn eigen imprint – Young Animal – te gaan leiden. Way was vooral bekend als de frontman van My Chemical Romance maar liet met The Umbrella Academy bij Dark Horse zien dat hij een verdienstelijk comicbookschrijver is. Met deze imprint kan hij samen met een ploeg schrijvers en tekenaars enkele series starten en hier hopelijk ook een nieuw publiek mee bereiken.

nick derington younganimalkopie

De comics verschijnen in het najaar, maar wie niet zo lang wil wachten heeft geluk. Gerard Way zal nu op zijn blog een wekelijkse update geven over het allerlaatste nieuws over deze imprint. Ook gaat hij dieper in op het creatieve proces achter de schermen. In het eerste stuk laat Way alvast wat platen zien van de diverse reeksen. En vertelt hij meer over bijvoorbeeld een nieuwe tekenaar die zich bij de teams heeft gevoegd. Ga kijken en lees zijn verhaal…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.