Random Article


Archie Comics strikt Adam Hughes voor Betty & Veronica Reboot

 

Posted 13/04/2016 by

Archie Comics is een begrip in Amerika. Hun comics rondom Archie Andrews en zijn vrienden en de avonturen die ze beleven in Riverdale zijn een onderdeel van de Amerikaanse jeugdcultuur. Vorig jaar mei startte de uitgeverij een Kickstarter waarmee ze enkele series wilde financieren en de wereld van Archie van een reboot te voorzien. Een van deze series is de nieuwe Betty & Veronica en zal volledig in het teken staan van deze twee dames, dewelke in de Archie-comics vooral opvallen door hun rivaliteit in de eeuwige strijd voor de gunsten van Archie Andrews. In deze serie spelen de jongens een bijrol en gaat het vooral over de dames.

Normaal gesproken zouden we hier niet direct aandacht aan besteden, maar toen wisten we nog niet wie dit ging maken. Adam Hughes, vooral bekend van zijn fraai geschilderde covers voor DC Comics, gaat deze comic volledig maken. Voor het eerst sinds Before Watchmen: Dr. Manhattan zien we dus weer eens wat Hughes pagina’s… Dus de liefhebbers van het betere tekenwerk doen er goed aan om juli in hun agenda aan te kruisen. Want in deze maand verschijnt de eerste issue…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.