Random Article


Akira viert in 2017 zijn 35ste verjaardag met speciale box set

 

Posted 13/04/2016 by

De meeste mensen kennen Akira natuurlijk van de legendarische anime uit 1988. Maar deze titel werd door tekenaar Katsuhiro Otomo voor het eerst op papier gezet in 1982. Akira heeft de reputatie dat het de eerste Japanse titel was die de manga (en later de anime) op de kaart zette in het westen.

In 2017 is het 35 jaar geleden dat de eerste aflevering van Akira verscheen in Japan en dat viert uitgeverij Kodansha met een speciale box set. In deze box zitten alle 6 delen, herdrukt op een groot hardcoverformaat. De pagina’s zullen ook voor de eerste keer in de oorspronkelijke Japanse opmaak te zien zijn. Dus van links naar rechts. Ook zal het in full color uitgevoerde Akira Club art book erbij zitten. En dat zal niet de enige extra zijn in deze box, maar over de rest doen ze voorlopig nog erg geheimzinnig bij Kodansha…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.