Random Article


Dark Horse kondigt Judge Dredd versus Aliens versus Predator Cross-Over aan

 

Posted 09/04/2016 by

In 1997 kregen we een cross-over tussen Judge Dredd en Predator. In 2003 was er eentje tussen Judge Dredd en Aliens. Dan is het alleen maar normaal dat Dark Horse – de rechthebbenden van de AvP-comics – recent een Predator vs Judge Dredd vs Aliens cross-over aankondigen (in samenwerking met 2000 A.D. en IDW). Drie van de meest iconische sci-fi franchises aller tijden komen dus samen in een nieuwe, vierdelige minireeks door John Layman (Chew) met tekeningen van Chris Mooneyham.

In de Cursed Earth-wereld van 2000 A.D., trekken Judges Dredd en Anderson eropuit om een maniakale wetenschapper tegen te houden, dewelke toegang heeft gekregen tot de trofeekamer van een gecrasht Predator-schip – waaronder natuurlijk een schedel en het DNA van een Alien Xenomorph. Het duurt hierna niet lang vooraleer de Judges te maken krijgen met twee van de dodelijkste killers in het universum.

Predator vs Judge Dredd vs Aliens #1 verschijnt in juli.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.