Random Article


Kim Jung Gi gaat los op Civil War II variant cover

 


Posted 31/03/2016 by

Civil War II – het vervolg op één van de meest succesvolle Marvel-events aller tijden – gaat in juni van start. En bij zo’n groot evenement horen natuurlijk weer variant covers. Marvel heeft dit keer gebruik gemaakt van de diensten van Kim Jung Gi om een collage te maken van covers die samen een grote plaat vormen. In Europa kende we hem natuurlijk al van het album Spy Games dat hij samen met David Morvan maakte voor uitgeverij Glénat.

Op YouTube is er een video verschenen waar je kunt zien hoe Gi bezig is met het werken aan de cover. En het is intimiderend. Het ziet er naar uit dat Bryan Hitch (JLA, The Ultimates), George Pérez (The Avengers) en Arthur Adams (Ultimate X) eindelijk een opvolger hebben.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.