Random Article


Image Comics komt met een eigen maandelijks Previews-magazine

 

Posted 24/02/2016 by

Marvel stuurt al enige tijd een magazine mee met de Diamond Previewscatalogus waarin er extra aandacht wordt besteed aan het aanbod van de uitgever. DC zal binnenkort hetzelfde doen met de titels van hun Rebirth-campagne. Bij Image Comics denken ze dat ook te kunnen. Sterker nog, ze kunnen het zelfs beter en maken van hun bijlage een echt tijdschrift genaamd Image+. Dus geen veredelde reclamefolder.

Het tijdschrift zal aandacht besteden aan het aanbod van Image in de catalogus en dit doen door middel van speciale artikelen met achtergrondinformatie over de comics. Zo komen er interviews met de makers, uitgebreide voorpublicaties van comics en zelfs exclusieve verhalen. De eerste twaalf issues zullen een vier pagina’s tellend verhaal van The Walking Dead bevatten waarin het verleden van überschurk Negan uit de doeken wordt gedaan.

Er zal een exemplaar van het magazine worden meegeleverd met elke Previews-catalogus. Winkeliers kunnen, vanwege de inhoud van het blad, er ook voor kiezen om het te koop aan te bieden. Het blad telt 64 pagina’s en zal $1.99 gaan kosten. Het eerste exemplaar van Image+ vind je bij de Previews-catalogus van mei.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.