Random Article


Review: JLA – Justice League of America #7

 

 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver:
 
Tekenaar:
 
Inkter:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Universum:
 
Personages: , , , ,
 
Coverprijs: $3.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
no ratings yet

 

Op zijn best


Superman's bad-assery

Op zijn slechtst


Veel gepraat en Bryan Hitch is niet bepaald de man van de goede dialoog


Bryan Hitch neemt zijn tijd om het Power and Glory-verhaal in DC’s Justice League of America #7 verder te zetten…

Posted 04/02/2016 by

 
Full Article
 
 

King of the seven seas? Try god of the oceans.

JLA – Justice League of America van DC Comics was één van de pronkjuwelen van het DC You-initiatief. Toch viel de nieuwe start van ‘s werelds grootste superhelden onder schrijver/artiest Bryan Hitch (The Ultimates, The Authority) een beetje tegen. Het eerste deel miste een duidelijke focus. In de delen daarop pikte de reeks wel wat vaart op en met Justice League of America #7 zitten we aan het zesde deel van de Power and Glory-verhaallijn…

jla7prevRao, schijnbaar de échte god van Superman‘s geboorteplaneet Krypton, laat zijn ware gelaat zien. De League is even uit elkaar gevallen en Superman werd gevangen genomen. In dit deel zien we voornamelijk de Leaguers zich voorbereiden op de strijd die komen zal. Batman en Cyborg smeden actieplannen, Aquaman en Wonder Woman gaan om wapens en Superman, wel, die krijgt één van zijn meest bad-ass momenten in lange tijd…

JLA #7 biedt maar weinig actie en vooral veel heen-en-weer gepraat. Hieraan merk je dat Bryan Hitch niet veel kaas gegeten heeft van dialogen schrijven. Hij gebruikt iets teveel herhalingen en onbenulligheden. Desalniettemin maakt het Superman-moment op het einde heel wat goed, waardoor we reikhalzen blijven uitkijken naar het volgende deel. Hopelijk barst hierin de strijd los met een volledig verzamelde League…

JLA #7 bij Archonia.com

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.