Random Article


Eerste Gasten en Details voor MCM Comic Con Brussels 2016 (+ Persoonlijke boodschap van Iron Man-tekenaar Bob Layton)

 


Posted 01/02/2016 by

Afgelopen week was Brainfreeze aanwezig op de eerste, officiële persconferentie van MCM Comic Con en hun onthulling van de Belgische editie later dit jaar. Zoals we eerder al berichtten, zal MCM Comic Con Brussels doorgaan in de Brussels Expo op 11-12 juni. Praktisch gezien koos de organisatie voor de Brussels Expo met het oog op brede gangen, genoeg ruimte voor iedereen alsook toekomstige uitbreiding. Ook zou het heel wat toegankelijker moeten zijn voor volledige gezinnen en mensen met een beperking. Zo zullen bijvoorbeeld kinderen tot 10 jaar of medische begeleiders van mensen met een beperking gratis toegang verkrijgen en zal er voldoende randanimatie voorzien zijn. Tickets zouden vanaf half februari te verkrijgen zijn via de officiële kanalen.

Inhoudelijk ligt de focus op comics, maar zullen andere actuele elementen uit de popcultuur absoluut niet vergeten worden. Het voordeel van een organisatie als MCM is dat ze uiteraard de internationale bekendheid hebben om bekendere gasten te strikken. Vooralsnog kregen we er al enkele mee: Bob Layton, Marvel-veteraan op onder andere Iron Man en Hercules, alsook medestichter van Valiant Comics, acteur Sylvester McCoy, die hopelijk deze keer wel degelijk naar België komt, en acteur John Noble, ook wel gekend als Denethor uit de Lord of the Ringsfilms.  Meer aankondigingen volgen vanaf ongeveer twee maanden voor de conventie.
 
Een overzicht van de belangrijkste Belgische conventies dit jaar – inclusief MCM Comic Con Brussels – vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.