Random Article


Review: Justice League #47 – Darkseid War Part 7

 

 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver:
 
Tekenaar:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Universum:
 
Personages: , , , , , ,
 
Coverprijs: $3.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
no ratings yet

 

Op zijn best


Terugkeer van Jason Fabok. Zorgvuldig opgestelde opener van een nieuw hoofdstuk. Vaart blijft erin.

Op zijn slechtst


Tikkeltje voorspelbaar.


De derde act van DC’s grote Darkseid War gaat van start in Justice League #47…

Posted 30/12/2015 by

 
Full Article
 
 
I’m never leaving this chair

De grote Darkseid War is van start gegaan in DC‘s maandelijkse Justice League-reeks en heeft DC’s grootste superheldenteam niet onberoerd gelaten. Na het intermezzo met tekenaar Francis Manapul, krijgt Geoff Johns opnieuw versterking van Jason Fabok in deze Justice League #47 – het zevende deel van het evenement en de start van een nieuwe act.

De derde act van Darkseid War opent met alweer een focus op de inmiddels god af zijnde Green Lantern en de nog steeds in de Mobius-stoel vertoevende Batman. Naast een kort gevecht tussen de door Apokolips-energieën bezeten Superman en Wonder Woman, zien we voornamelijk enkele Leaguers samen met Big Barda en Mr. Miracle de gevangen genomen leden van het Crime Syndicate opzoeken, hun kwaadaardige tegenhangers uit een andere wereld. Dat loopt uiteraard niet van een leien dakje…

jl47

Justice League #47 voelt weer aan als een knallend eerste deel van een nieuw hoofdstuk in de verhaallijn. De link naar het vorige event Forever Evil wordt verder uitgediept en de zaadjes worden zorgvuldig geplant voor de actie die komen zal. Tevens valt de terugkeer van Fabok goed in de smaak.

Het zevende deel van Darkseid War brengt dus alweer de vaart terug in het grotere verhaal, zelfs al zie je de cliffhanger van mijlenver aankomen. We kunnen alvast niet wachten hoe deze onconventionele team-up zich zal voortzetten in de volgende delen…

Justice League #47 bij Archonia.com

jl47

 

Lees hier de reviews van de vorige delen in “Darkseid War“:

JUSTICE LEAGUE #41 – PART 1

JUSTICE LEAGUE #42 – PART 2

JUSTICE LEAGUE #43 – PART 3

JUSTICE LEAGUE #44 – PART 4

JUSTICE LEAGUE #45 – PART 5

JUSTICE LEAGUE: DARKSEID WAR SPECIAL – BATMAN, SUPERMAN, THE FLASH

JUSTICE LEAGUE: DARKSEID WAR SPECIAL – GREEN LANTERN, LEX LUTHOR, SHAZAM!

JUSTICE LEAGUE #46 – PART 6

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.