Random Article


Mark Millar maakt winnaars van zijn talentenjacht bekend

 

Posted 24/12/2015 by

Comics hebben van Mark Millar een succesvol man gemaakt. De Schot was een van de succesvolste schrijvers wiens werk bij Marvel de brandstof leverde voor veel films. Zo zouden de Avengers-films er geheel anders uit hebben gezien zonder The Ultimates en ook de opkomende Captain America: Civil War is deels op een door hem geschreven comic gebaseerd. Ook was hij erg succesvol met zijn eigen werk, ondergebracht onder de Millarworld-label. Comics als Wanted, Kick-Ass en Kingsman: The Secret Service leverden de brandstof voor een succesvolle serie films dewelke van Millar een graag geziene gast in Hollywood maakte.

Comics hebben Millar veel gebracht en hij wil graag wat terugdoen. Daarom organiseerde hij een paar maanden geleden een talentenjacht. Onbekende talenten krijgen een kans om met de creaties van Millar een naam voor zichzelf te maken. Bij deze zijn de winnaars bekend:

  • Kick-Ass – Schrijver Ricardo Mo/ Tekenaar Ifesinachi Orjiekwe
  • Kingsman – Schrijver Philip Huxley/ Tekenaar Myron Macklin
  • Starlight – Schrijver Deniz Camp/ Tekenaar Prancheta Banerjee
  • American Jesus – Schrijver Cliff Bumgardiner/ Tekenaar Steve Beach
  • Chrononauts – Schrijver Shawn Brill/ Tekenaar Conor Hughes
  • Hit-Girl – Schrijver Mark Abnett/ Tekenaar Osgur Yildirim
  • Covertekenaar: Satine Zillah

Bovenstaande mensen zullen een verhaal mogen maken voor de Millarworld Summer Annual die, hoe kan het ook anders, in de zomer van 2016 zal verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.